Vi har kompetencer i alt indenfor sikkerhed - ring idag på telefon 70 20 91 00 eller besøg vores sikkerhedscenter på Rødbyvej 2A, 4930 Maribo

Alarmpatrulje, tilsyn og ​runderende vagt hos dit vagtfirma

​CS-Vagt er et vagtfirma med den absolutte bedste dækningsgrad på Lolland-Falster og Sjælland. Vores vagtfirma har i de mørke timer ikke mindre end 4 vagtkøretøjer på gaden i forbindelse med alarmpatrulje og tilsyn.

VAGTFIRMAET CS-VAGT HAR BEREDSKABET

​Det betyder vores vagtfirma tilbyder alarmpatrulje med hurtig udrykning og stor præventiv synlighed i hele området. Vores vagtfirma løser patruljeopgaver for Bla. Securitas, Telesikring, MP Alarm, Sikringsvagten, DKS Alarm og mange flere. Så har du disse alarm installatører, har du den bedste dækning der kan fås.

- Døgnbemandet alarmpatrulje

- Døgnbemandet Vagtpatrulje

Få vagtordning med tilsyn til god pris hos vores vagtfirma

Vores vagtfirma tilbyder vagtordning til konkurrencedygtige priser. Det er et åben/lukke tilsyn, hvor vagten sørger for at vinduer, døre og porte er lukket og låst. Vores vagtfirma laver også til og frakobling af tyverialarmer, samt at udføre diverse ind /ud lukninger af håndværkere m.m.

Vagten kan efter aftale lukke vinduer og døre, slukke lys, kaffemaskiner og kopimaskiner, tilse og evt. starte maskiner og pumper, samt føre kontrol med generatorer og meget andet. Vagten vil ved tilsyn være i stand til, at opdage brand og vandskader inden disse forvolder skade, og derved medfører store økonomiske tab.

Vi har stor tilgang af kunder som ønsker at være med på vore Razzia Tilsyns ordning. Det er en billig ordning og man får mange præventive besøg af en vagtpatrulje hver nat. Ring og hør nærmere om denne Razzia ordning.

Vi tilbyder alarmpatrulje døgnet rundt

Flere firmaer og private vælger at få tyverialarmudkald udført af CS-Vagt, vores alarmpatrulje kører på alle slags Tyverialarmer og for forskellige alarm installatører.

Ring eller kom forbi og hør om netop dine muligheder, for at få CS-Vagt tilknyttet som alarmpatrulje, når din tyverialarm ringer.

Alarmpatrulje er en af vore hovedkompetencer, vi har op til 6 vagtkøretøjer på gaden døgnet rundt, for at reagerer øjeblikkeligt ved alarmering fra alarmanlæg, overfaldstryk og anden overvågning for derved at forhindre yderligere skader hos vore kunder.

Stor erfaring med tilsyn på byggepladser

Da der er stort svind af værktøj, dieselolie m.m. fra byggepladser landet over, er det altid en god ide at få tilknyttet en vagtordning med tilsyn som en præventiv indsats. Dette kan kombineres med videoovervågning. Se mere under TV-overvågning.

Vagthund

Vagthunden er også med på forskellige opgaver hvor der er brug for større sikkerhed eller specifikt efter kundens ønske. Vore hundefører træner alle brugsarbejde og lydighedstræning med deres hunde.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 20 91 00 eller sende en mail her, hvis du har spørgsmål til tilsyn og alarmpatrulje med videre, eller ønsker at bestille en vagt i Nykøbing Falster eller Nakskov.​

Samarbejde

​Her ses nogle af vores samarbejdspartnere.

Øvrige refenrencer: Arkil A/S – Aarsleff A/S – Vestas – Dansk Supermarked – Lolland Havne – Esbjerg Havn – Ålborg Havn – Region Sjælland – Kriminalforsorgen – Rambøll – Lolland Kommune – Guldborgsund Kommune – Vordingborg Kommune - MSE – MJ Eriksson

​​Firmainformation

Vagtselskabet CS-Vagt v/Claus Martin Stechnik

Hjulsporet 23
4930 Maribo
Telefon: ​70 20 91 00​

E-mail: cms@csvagt.dk

CVR: 19429733

www.csvagt.dk

Vi er eksperter i:

Vagtopgaver

Sikring af Erhverv

Sikring af privat

Tv-Overvågning

Adgangskontrol

Hegn og  Porte m.m.

Låse og Gitter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​