Vi har kompetencer i alt indenfor sikkerhed - ring idag på telefon 70 20 91 00 eller besøg vores sikkerhedscenter på Rødbyvej 2A, 4930 Maribo

Videoovervågning og adgangskontrol m.m.

​Vagtselskabet CS-Vagt har egen teknisk afdeling som forstår opsætning af alt inden for videoovervågning og adgangskontrol (ADK) m.m.

Vi løser alt fra de helt store overvågnings systemer som ISPS sikring af havne og andre store sites, og helt ned til den lille videoovervågning og adgangskontrol til den private kunde og lille virksomhed. Intet er for stort eller for småt inden for videoovervågning og adgangskontrol.

Totalløsninger inden for adgangskontrol og overvågning

Vi laver også de totale løsninger med hegn i alle afskygninger, person karuseller, bomanlæg og porte, manuelle eller automatiske med adgangskontrol.

En forholdsvis ny type overvågning vi beskæftiger os med, er videoovervågning af materialepladser, byggepladser samt entreprenør maskiner m.m. Kameraerne er sat op til at tage billeder i det tidsrum hvor der ikke er bemanding på områderne.

Skulle der komme uvedkommende besøg på området, tages der et billede, som så øjeblikkeligt sendes til kunden eller til runderende vagtpatrulje. Det har vist sig at være uhyggeligt effektivt med videoovervågning til sikring af disse ofte mørklagte byggepladser.

Kontakt os og hør mere om videoovervågning og adgangskontrol

Ring eller kom forbi vort sikkerhedscenter i Maribo nær Nykøbing Falster og Nakskov og hør mere om, se eller afprøv vores udstyr til videoovervågning og adgangskontrol. Axis – Mobotix – Paxton – HIK Vision – Unitek – Ruko m.m. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til adgangskontrol samt videoovervågning eller brug for vejledning på telefon 70 20 91 00. Du er også mere end velkommen til at sende os en mail her.

Referencer:

• Nakskov Havn

• Nakskov industri & miljø park

• Rødbyhavn Trafikhavn

• Refa I/S

• Aalborg Havn

• Carepoint VW Maribo

• Eurospar Maribo

• Domea Vendersbo Boligselskab

• Kriminalforsorgen

Samarbejde

​Her ses nogle af vores samarbejdspartnere.

Øvrige refenrencer: Arkil A/S – Aarsleff A/S – Vestas – Dansk Supermarked – Lolland Havne – Esbjerg Havn – Ålborg Havn – Region Sjælland – Kriminalforsorgen – Rambøll – Lolland Kommune – Guldborgsund Kommune – Vordingborg Kommune - MSE – MJ Eriksson

​​Firmainformation

Vagtselskabet CS-Vagt v/Claus Martin Stechnik

Hjulsporet 23
4930 Maribo
Telefon: ​70 20 91 00​

E-mail: cms@csvagt.dk

CVR: 19429733

www.csvagt.dk

Vi er eksperter i:

Vagtopgaver

Sikring af Erhverv

Sikring af privat

Tv-Overvågning

Adgangskontrol

Hegn og  Porte m.m.

Låse og Gitter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​