Vi har kompetencer i alt indenfor sikkerhed - ring idag på telefon 70 20 91 00 eller besøg vores sikkerhedscenter på Rødbyvej 2A, 4930 Maribo

Alarmpatrulje, tilsyn og ​runderende vagt hos dit vagtfirma

​CS-Vagt er et sikkerhedsfirma med den absolutte bedste dækningsgrad på Lolland-Falster og Sjælland. Vores vagtfirma har i de mørke timer ikke mindre end 4 vagtkøretøjer på gaden i forbindelse med alarmpatrulje og tilsyn. 

VAGTFIRMAET CS-VAGT HAR BEREDSKABET

​Det betyder vores vagtfirma tilbyder alarmpatrulje med hurtig udrykning og stor præventiv synlighed i hele området. Vores vagtfirma løser patruljeopgaver for stort set alle alarminstallatører og vagt-og sikkerhedsfirmaer i Danmark

  • Døgnbemandet alarmpatrulje
  • Døgnbemandet Vagtpatrulje
  • Døgnbemandet teknisk afdeling

Få vagtordning med tilsyn til god pris hos vores vagtfirma

CS-Vagt tilbyder vagtordninger til konkurrencedygtige priser. Få åben/lukke tilsyn, hvor vagten sørger for at vinduer, døre og porte er lukket og låst, tryghedstilsyn, nøgleservice. Vi skræddersyr i samarbejde med dig som kunde, den vagtordning du ønsker og som dækker dine behov.

Alarmpatrulje døgnet rundt

Som kunde hos CS-Vagt er du garanteret den bedste kvalitet inden for tyverialarm udrykning. Vi har 24/7, året rundt, patruljebiler på gaden, der er klar til at rykke ud til tyverialarmer. Vi har hurtige responstider. Det er med til at sikre, at der sker et minimum af skader på din virksomhed eller privatbolig. Måtte der være skader på din virksomhed eller bolig i forbindelse med indbrud, hærværk, brand, vandskade m.v., sikrer vægter at der bliver foretaget den nødvendige skadesservice. Vægter vil endvidere altid afvente Politi eller kontaktperson m.m. i henhold til forholdsordre der er lavet sammen med kunden.

​Ring eller kom forbi og hør om netop dine muligheder, for at få CS-Vagt tilknyttet som alarmpatrulje, når din tyverialarm ringer.

Stor erfaring med tilsyn på byggepladser

Da der er stort svind af værktøj, dieselolie m.m. fra byggepladser landet over, er det altid en god ide at få tilknyttet en vagtordning med tilsyn som en præventiv indsats. Dette kan kombineres med videoovervågning. Se mere under TV-overvågning.

Vagthund

Vagthunden er også med på forskellige opgaver hvor der er brug for større sikkerhed eller specifikt efter kundens ønske. Vore hundefører træner alle brugsarbejde og lydighedstræning med deres hunde. 

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 20 91 00 eller sende en mail her, hvis du har spørgsmål til tilsyn og alarmpatrulje med videre.​ 

Samarbejde

​Her ses nogle af vores samarbejdspartnere.

Øvrige refenrencer: Arkil A/S – Aarsleff A/S – Vestas – Dansk Supermarked – Lolland Havne – Esbjerg Havn – Ålborg Havn – Region Sjælland – Kriminalforsorgen – Rambøll – Lolland Kommune – Guldborgsund Kommune – Vordingborg Kommune - MSE – MJ Eriksson

​​Firmainformation

Vagtselskabet CS-Vagt v/Claus Martin Stechnik

Rødbyvej 2
4930 Maribo
Telefon: ​70 20 91 00​

E-mail: cms@csvagt.dk

CVR: 19429733

www.csvagt.dk

Vi er eksperter i:

Vagtopgaver

Sikring af Erhverv

Sikring af privat

Tv-Overvågning

Adgangskontrol

Hegn og  Porte m.m.

Låse og Gitter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​