Byggepladsvagt

CS Vagt leverer også gerne byggepladsvagter

Byggepladser benytter sig ofte af en byggepladsvagt.

Vagten kan f.eks. være til stede efter byggepladsen er lukket og har til opgave at tyverisikre alt på byggepladsen, så byggeperioden ikke bliver generet af tyveri og hærværk.

Byggepladser oplever i stigende grad at blive udsat for ulovlig indtrængen og tyveri. Byggematerialer bliver stjålet i stor stil, særligt på byggepladser, som er lokaliseret afsides. Det er en ærgerlig tendens og kan i værste fald resultere i, at byggeprocessen forsinkes.

Cs Vagt|Byggepladsvagt

Byggepladsvagt

CS Vagt leverer byggepladsvagter

Byggepladser benytter sig ofte af en byggepladsvagt.

Vagten kan f.eks. være til stede efter, at byggepladsen er lukket, og har til opgave at tyverisikre alt på byggepladsen, så byggeperioden ikke bliver generet af tyveri og hærværk.

Byggepladser oplever i stigende grad at blive udsat for ulovlig indtrængen og tyveri. Byggematerialer bliver stjålet i stor stil, særligt på byggepladser, som er lokaliseret afsides.

Det er en ærgerlig tendens og kan i værste fald resultere i, at byggeprocessen forsinkes.

Skærpet kontrol på byggepladsen

En byggepladsvagt skærper kontrollen med hvem, der kommer og går fra byggepladsen. Afhængigt af byggepladsen kan det variere, hvorvidt I har brug for en byggepladsvagt 24/7 eller kun når byggepladsen er lukket ned.

Udover at sikre mod tyveri, sikrer byggepladsvagten også, at uvedkommende ikke befinder sig på pladsen, hvor der kan være farligt samt en øget risiko for at komme til skade.

I dagtimerne kan en byggepladsvagts opgaver være:

  • Adgangskontrol til byggepladsen.
  • Modtage og sende leverancer.
  • Udstede Id-kort.
  • Førstehjælp.
  • Brand bekæmpelse og mange andre opgaver.

Stor erfaring med tilsyn på byggepladser

Da der er stort svind af værktøj, dieselolie mm. fra byggepladser landet over, er det altid en god idé at få tilknyttet en vagtordning med tilsyn som en præventiv indsats. Dette kan med fordel kombineres med videoovervågning, læs mere her. 

Kontakt CS Vagt, så skræddersyer vi en vagtordning ud fra dine ønsker.

Cs Vagt Byggepladsvagt Patruljevagt Sikkerhedsloesninger Vagtloesning 1