Hundevagt

CS Vagt leverer også gerne hundevagter

Vagthunden er et effektiv sikkerhedstiltag og kan være med til at læse en lang række sikkerhedsmæssige opgaver inde og ude.

Hundevagten som præventiv løsning mod indbrud og tyveri

Skal der føres opsyn og sikring af et stort område, er hunde perfekte til at opfange lyde fra ulovligt indtrængende eller andre opståede problematikker i området. Deres skærpede lugtesans kan også være med til at afdække opståede eller påsatte brænde hurtigt, så hjælpen kan tilkaldes hurtigt og skaderne kan mindskes.

Cs Vagt Stationaervagt 2 Adgangskontrol Til Virksomheden Alarmsystemer Vagtselskab

Hundevagt

CS Vagt leverer gerne hundevagter

Vagthunden er et effektiv sikkerhedstiltag, og den kan være med til at løse en lang række sikkerhedsmæssige opgaver inde og ude.

Hundevagten som præventiv løsning mod indbrud og tyveri

Skal der føres opsyn og sikring af et stort område, er hunde perfekte til at opfange lyde fra ulovligt indtrængende eller andre opståede problematikker i området. Deres skærpede lugtesans kan også være med til at afdække opståede eller påsatte brænde hurtigt, så hjælpen kan tilkaldes hurtigt og skaderne mindskes.

Hvilken vagt har du brug for?

Vagthunden er en oplagt løsning i boligområder, på byggepladser, ved lagre og industriområder.
En hund kan være et effektiv forsvar mod potentielle gerningsmænd, hvorfor hundevagten har en stor præventiv effekt som sikkerhedsinstans.

Under festivaler og andre større events kan en hundevagt med sin blotte tilstedeværelse være med til at skabe ekstra tryghed i de store menneskemængder.

​En hundevagt er kort sagt med på forskellige opgaver, hvor der er brug for øget sikkerhed eller en specifik løsning skræddersyet efter kundens ønske.

Hos CS Vagt træner vores hundefører alle former for brugsarbejde og lydighedstræning med deres hunde.

Har du brug for en hundevagt?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 20 91 00 eller sende en mail, hvis du har spørgsmål. Hos CS Vagt får du professionel vejledning, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dine behov. ​

Cs Vagt Hundevagt 2 Vagtselskab Med Professionelle Sikkerhedsloesninger