Vi har kompetencer i alt indenfor sikkerhed - ring idag på telefon 70 20 91 00 eller besøg vores sikkerhedscenter på Rødbyvej 2A, 4930 Maribo

​Om CS-Vagt

​Vagtselskabet CS-Vagt er et ISO-9001 certificeret sikkerhedsfirma som siden 1996 har serviceret kunder på hele lolland, falster og sjælland.

Vi har kompetencer i alt indenfor sikkerhed​

​Vores Teknisk afdeling løser alle opgaver inden for videoovervågning og adgangs-kontrol m.m. Vi laver alt fra store samlede løsninger med overvågning, hegn og porte, blandt andet ISPS sikring af havne, total sikring af store og små byggepladser m.m. til de helt små overvågningsløsninger som alarmpatrulje og videoovervågning til små erhverv og private.

Der er garanti for god service med vore veludannede og erfarne vagter som løbende bliver efteruddannet i henhold til ISO 9001. Vi skræddersyr selv uddannelse efter vore kunders værdier og krav.

​Der lægges især vægt på at alle ansatte hos Vagtselskabet CS-Vagt har en venlig og professionel distance til de ansatte på det pågældende sted og som forstår at optræde høfligt og velformuleret over for vores kunder. Vi er endvidere et socialt ansvarligt sikkerhedsfirma, der samarbejder med jobcentre i hele Danmark omkring job prøvning, flex ordninger og foredrag om vagt uddannelsen. 

Vi er også godkendt til at tage elever. Vores første elev startede i 2015.

Hos os er kvaliteten et must! Vi bestræber os altid på at give vores kunder fuld valuta for pengene og gerne lidt til.

Alle vægtere er under overenskomst mellem DI og Vagtfunktionærens Lands-sammenslutning (VSL). Dette sikrer vores medarbejdere gode arbejdsforhold.

Vagtselskabet CS-Vagt er medlem af blandt andet:

LF Business, Dansk Industri og FB Suppliers

​​Firmainformation

Vagtselskabet CS-Vagt v/Claus Martin Stechnik

Rødbyvej 2
4930 Maribo
Telefon: ​70 20 91 00​

E-mail: cms@csvagt.dk

CVR: 19429733

www.csvagt.dk

Vi er eksperter i:

Vagtopgaver

Sikring af Erhverv

Sikring af privat

Tv-Overvågning

Adgangskontrol

Hegn og  Porte m.m.

Låse og Gitter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​