Vagtfirma København

Vagtselskabet CS-vagt: Din lokale sikkerhedspartner i København

 Hos Vagtselskabet CS-vagt er vi blandt de 10 største sikkerhedsfirmaer i Danmark – og det er vi stolte af. Vi driver et sikkerhedsfirma, der tilbyder landsdækkende services inden for professionelle sikkerhedsløsninger,  Brand og redningsmateriel. Vi står derfor til rådighed, hvad end I er på udkig efter et professionelt sikkerhedsfirma til sikring af din byggeplads eller virksomhed, brand/redningsmateriel eller opsætning af elektroniske sikkerhedssystemer. Ring til os på 70 20 91 00 og bliv mødt af høj service fra vores veluddannede og erfarne team i København.

Et vagtfirma med veluddannede vagter inden for alle områder

Hos Vagtselskabet CS-Vagt finder du vagtpersonale til varetagelse af en række forskellige sikkerhedsopgaver landet over. Vi bryster os af at kunne tilbyde samtlige kundetyper en vagt, der er særligt egnet til deres behov, og derfor finder du hos os altid den rigtige vagtløsning

… og mange andre

Cs Vagt Portvagt Patruljevagt Sikkerhedsloesninger Vagtloesning 1
Vil Du Gøre En Forskel

Vi står for sikkerhed fra A-Z i hele København

Vores vagtafdeling i København tilbyder  services inden for professionelle sikkerhedsløsninger. Derfor kan vi også tilbyde services inden for sikringsteknik, hvad end der er tale om etablering af elektronisk adgangskontrol, tyverialarmer, videoovervågning, brandalarmeringsanlæg og meget mere. Det er et af de punkter, der er med til at gøre vores vagtselskab til unikt på det danske marked. Vi lister her en række af de services, vi tilbyder inden for sikring og teknik, og I er altid velkomne til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at øge jeres virksomheds sikkerhedsniveau samt tryghed og fleksibilitet i hverdagen.

Vi har med vores alsidige services lavet samarbejder med en række forskellige brancher på tværs af landet, og vi står altid klar til at tilføje endnu en til vores liste. Vi ser frem til at høre fra jer.

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kunne du tænke dig at høre om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med adgangskontrol? Eller har du nogle spørgsmål? Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på vores produkter? Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe dig.