TRYGHEDS- og Overfaldsalarm

Overfaldsalarm med stedbestemmelse til udsatte medarbejdere

Er dine medarbejdere sikret mod overfald?
Hvis dine ansatte er særligt udsatte for overfald, kan du øge deres sikkerhed og tryghed ved at udstyre dem med en overfaldsalarm med stedbestemmelse.

Hos CS Vagt kan vi tilbyde en diskret overfaldsalarm med stedbestemmelse i form af en ID-kortholder fra ZONITH. ID-kortholderen ligner enhver anden kortholder, så patienter, besøgende, borgere eller lignende ikke behøver at vide, at personalet er udstyret med en overfaldsalarm.

trygheds- og Overfaldsalarm

Overfaldsalarm med stedbestemmelse til udsatte medarbejdere

Er dine medarbejdere sikret mod overfald?
Hvis dine ansatte er særligt udsatte for overfald, kan du øge deres sikkerhed og tryghed ved at udstyre dem med en overfaldsalarm med stedbestemmelse.

Hos CS Vagt kan vi tilbyde en diskret overfaldsalarm med stedbestemmelse i form af en ID-kortholder eller en bærbar kompakt panikknap fra ZONITH.

ID-kortholderen ligner enhver anden kortholder, så patienter, besøgende, borgere eller lignende ikke behøver at vide, at personalet er udstyret med en overfaldsalarm.

Hvordan fungerer overfaldsalarmer?

Sådan virker vores overfaldsalarm med stedbestemmelse indendørs

Kortholderen er udstyret med en diskret panik-alarmknap på bagsiden, således at personalet har mulighed for at foretage et nødkald helt diskret. Den indeholder en indendørs positionssender, som kan give kollegaerne besked om, hvor den pågældende ansatte befinder sig henne, når alarmen er aktiveret.

Både kollegaer og vagter fra for eksempel vores vagtfirma vil blive underrettet helt automatisk og hurtigt, efter alarmknappen er blevet trykket på.

Dine ansatte er også sikret udendørs

Denne overfaldsalarm med geografisk stedbestemmelse fungerer også, hvis dine ansatte befinder sig uden for bygningen.

Hvis medarbejderen befinder sig udenfor, kan signalet kobles direkte over til en smartphone og GPS-positionering. GPS-positionen kan enten vises som et genkendeligt navn, for eksempel ”parkeringspladsen” eller som en specifik adresse.

Appen til kortholderen har også en alarmknap på skærmen, så der er mulighed for at slå alarm, selvom vedkommende ikke har kortholderen på sig.

Zonith Overfaldsalarm
Cs Vagt Patruljevagt Sikkerhedsloesninger Vagtloesning

Beskyttelse ved alene -arbejde

ZONITH’s Lone-Worker App tilkalder automatisk hjælp, når du ikke kan gøre det.

Løsningen beder dig periodisk om at bekræfte, at du er OK.

– En en udeladt bekræftelse vil udløse en alarm til kontrol rummet.

Arbejd i grupper eller brug en vagtcentral

Under udekørende besøg og når der arbejdes i teams, er det en stor fordel at kunne sende alarmer til hinanden i teamet da det giver den hurtigste reaktionstid.

Alarm-knapperne kan frit defineres så assistance-alarmen kan f.eks. sendes direkte til team medlemmerne mens panik-alarmen kan sendes til teamet OG eskaleres til en kontrolcentral.

Zonith Lone Worker Step 1

Aktiver Alene-Arbejdsbeskyttelse

 
 
 
Zonith Lone Worker Step 2

Alene-Arbejde Aktivering

Nedtællingen til næste tjek begynder.

Zonith Lone Worker Step 3

Lone-Worker funktionen sender en “Er du OK?” meddelelse. Når der kvitteres betyder det, at alt er fint, og timeren starter forfra. Man kan også kvittere med et dobbelt-click på ID Kortholderen.

Zonith Lone Worker Step 4

Hvis der ikke kvitteres, sendes øjeblikkelig GPS og varsling om assistance til team medlemmer, vagter eller kontrolcentral.

 
 
 

Kontakt os og hør mere om dine ansattes sikkerhed

Kunne du tænke dig at høre mere om vores overfaldsalarm med stedbestemmelse, eller har du nogle spørgsmål?
Så tag kontakt til os allerede i dag og øg dine ansattes sikkerhed og tryghed.