Runderende vagt

CS Vagt leverer også gerne runderende vagter

CS-Vagt er et sikkerhedsfirma med den absolutte bedste dækningsgrad på Lolland-Falster og Sjælland.

Vores vagtfirma har i de mørke timer ikke mindre end 4 vagtkøretøjer på gaden i forbindelse med alarmpatrulje og tilsyn.

Patruljevagten patruljerer både ude og inde.

Cs Vagt Bil I Fart Sikkerhedsloesninger Vagtselskab

Runderende vagt

CS Vagt leverer gerne runderende vagter

CS Vagt er et sikkerhedsfirma med den absolutte bedste dækningsgrad på Lolland-Falster og Sjælland.

Vores vagtfirma har i de mørke timer ikke mindre end 4 vagtkøretøjer på gaden i forbindelse med alarmpatrulje og tilsyn.

Patruljevagten patruljerer både ude og inde.

Vi har en alarmpatrulje ude døgnet rundt

Som kunde hos CS Vagt er du garanteret den bedste kvalitet inden for tyverialarm-udrykning.

Vi har hele året, døgnet rundt, patruljebiler på gaden, der er klar til at rykke ud til tyverialarmer. Vi har hurtige responstider, som er med til at sikre, at antal og omfang af skader på din virksomhed eller privatbolig begrænses.

Måtte der være skader på din virksomhed eller bolig i forbindelse med indbrud, hærværk, brand, vandskade eller lignende, sikrer vores vagter, at der bliver foretaget den nødvendige skadesservice. Vagten vil endvidere altid afvente politi eller kontaktperson i henhold til aftalen, der er lavet sammen med dig.

Ring eller kig forbi en af vores afdelinger, så vi kan tage en snak om dine muligheder for at få CS Vagt tilknyttet som alarmpatrulje, når din tyverialarm ringer.

Vi har stor erfaring med tilsyn på byggepladser

Da der er stort svind af værktøj, dieselolie og så videre fra byggepladser landet over, er det altid en god ide at få tilknyttet en vagtordning med tilsyn som en præventiv indsats. Det er oplagt at kombinere en vagt med en løsning til videoovervågning.

Se mere under videoovervågning

Adgangskontrol

Kontakt os for mere information eller professionel rådgivning

Du er velkommen til at tage kontakt til os og høre mere om dine muligheder for at få en alarmpatrulje forbi din virksomhed eller adresse, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning.

Vi hjælper dig med at finde frem til den bedste løsning for dig.