You Are Currently Viewing Vores Kunder Skal Kunne Føle Sig Trygge!

Vores kunder skal kunne føle sig trygge!

”Vagtselskabet CS-Vagt står inde for, at du som kunde kan føle dig fuldstændig tryg, når du har indgået en aftale om din og din virksomheds sikkerhed”, fortæller Claus Stechnik, Vagtselskabet CS Vagt i Maribo.

Når du køber overvågning eller alarm, skal du, som kunde, kunne føle dig fuldstændig tryg ved, at du både kan regne med den lovede alarmering og vagtpatrulje, samt at billeder / videoer KUN anvendes som aftalt.

Det er forkasteligt, hvis udbydere af overvågning, alarmering og vagtpatruljer, misbruger kundernes tillid og f.eks. deler private billeder og optagelser, eller hvis udbyderen undlader at sende vagter ud, når en alarm lyder!

Har du en aftale med en udbyder, skal du selvfølgelig kunne stole på at du får den sikkerhed og tryghed, som du betaler for, og ikke mindst at dit privatliv ikke udstilles!

Vagtselskabet CS vagt, der er lokalt forankret i Maribo og med en afdeling i Glostrup, er eksperter på området inden for brandbekæmpelse, sikkerhed og overvågning. ”Mange kender os nok mest for vores vagtordninger, men vi tilbyder mange andre produkter og ydelser”, fortæller Claus Stechnik, og fortsætter. Vi går ikke på kompromis med vores kunders sikkerhed og tryghed. Systemerne SKAL bare virke, og vi reagerer med det samme, og kører ud, når en alarm går i gang

/HLP/04-04-2022